LUON homepage
LUON homepage

Hoe we de Essity-merken wereldwijd op de kaart zetten

Scroll down

Doet de naam Essity niet meteen een belletje rinkelen? Wellicht wel als we je vertellen dat het de Europese groep is achter topmerken zoals Lotus, Tork en Zewa. LUON is verantwoordelijk voor de digitale platformen van hun consumententak die we eind 2017 wereldwijd zijn beginnen uit te rollen. En het gaat hard.

Gevestigde waardes in de supermarkt

Essity is een van ’s werelds grootste spelers op het vlak van hygiëne en gezondheid. Denk maar aan toiletpapier van Lotus, het is een gevestigde waarde in de rekken van elke supermarkt. Maar zijn de Essity-merken ook gevestigde waardes op digitaal vlak? Meer en meer, zeker als je de evolutie bekijkt die de afgelopen twee jaar plaatsvond.

Ambitieuze durvers op het web

De wereldwijde economie evolueert als een sneltrein, en dan mag je digitaal niet achterblijven. Om de verdere groei van haar merken te garanderen, zet Essity volop in op digitale transformatie. Daarbij ligt de focus in de eerste fase op een technische en inhoudelijke update van de verschillende websites, om daarna meer gevorderde digitale trajecten op te zetten. Die verantwoordelijkheid is in handen van LUON: aanvankelijk voor een handvol merken en landen, en intussen voor een hele waaier.

Op de kaart vind je een overzicht van alle Essity-merken waarvoor LUON werd ingeschakeld of dit jaar nog actief zal zijn.

Dit zit er nog aan te komen 

Houdt het hiermee op? Nee, Essity kiest resoluut voor digitale innovatie. Zo wordt er nagedacht over een geavanceerde CRM-aanpak en een strategie om ook in het komende decennium trendsetter te zijn op het vlak van lifestyle, hygiëne en gezondheid. Daarnaast wil de groep ook op technisch en digitaal vlak het voortouw nemen.

 

Wordt vervolgd.