LUON homepage
LUON homepage

Lipton Ice Tea en OLA flirten erop los op Tinder

Scroll down

 

Alle singles die tijdens de zomermaanden via Tinder een date wilden scoren, kregen ze te zien: de eerste Belgische Tinderadvertenties ooit. En wat voor! LUON en Unilever verrasten de Tinderaars met een flirterige video voor Lipton Ice Tea en uitdagende datingprofielen voor Ola-ijsjes. Een primeur van jewelste op lands populairste dating app.

Het opzet was simpel: twee merken, twee campagnes, twee verschillende invullingen. Maar beide even passend in de speelse datingcontext van Tinder. Zo kwamen Tinderaars tijdens het swipen óf een branded video van Lipton Ice Tea tegen, óf een branded profile card van Ola. Elk aangepast aan de vrouwelijke dan wel mannelijke doelgroep. En elk reikten ze een ideaal hulpmiddel aan om een geslaagde date te scoren: van coole zonnebrillen tot verleidelijke openingszinnen. 

“Een Belgische primeur voor Unilever: Ola & Lipton Ice-Tea advertenties op Tinder”

Fancy a refreshing summer date?

Deze zomer was Lipton Ice Tea niet weg te denken van de festivalweide. De Tindercampagne sloot mooi aan bij dat zomerse sfeertje: via een flirterige animatie, die na een vijftal swipes in de app verscheen, werden gebruikers helemaal warm gemaakt voor een verfrissende date. In het goede gezelschap van een glas Lipton Ice Tea, natuurlijk.Op het einde van de video konden nieuwsgierigen doorklikken naar een mobiele pagina en zo een gratis zonnebril in de bus krijgen. Alvast een geweldig accessoire om indruk te maken tijdens die eerste date

You’re the ice on my cone

Ook Ola sloeg aan het flirten. En wat doet harten nu sneller smelten dan een stevige dosis humor? Ola ging dan ook volop voor een eigen Tinderprofiel, helemaal in de stijl van haar Goodbye-Serious-campagne, waarbij grappige dialogen tussen ijsjes centraal staan. Zo bliezen verschillende ijsjes de Tindergebruikers van hun sokken met prikkelende openingszinnen. Het gevolg? Heel wat swipes in de goede richting.

 

 

 

Wie onder de indruk was, kreeg vervolgens een persoonlijk chatbericht dat naar een mobiele pagina leidde. Daar waren niet alleen nóg meer openingszinnen te vinden om punten mee te scoren, maar vielen ook bioscooptickets te winnen voor een wel héél coole date.

Goed gesmaakt

Beide campagnes zorgden voor een frisse wind op Tinder, die zelfs in een al behoorlijk frisse zomer goed gesmaakt werd. De twee mobiele pagina’s konden in sneltempo rekenen op een hoop bezoekers en registraties.

Ola en Lipton Ice Tea op Tinder? It’s definitely a match!

 • LUON WassUp Lunch "Online meets Offline", 5 mei 2015

  LUON WassUp Lunch "Online meets Offline", 5 mei 2015

  View more
  View blog
 • Brand new Facebook designs for timeline layout

  Brand new Facebook designs for timeline layout

  View more
  View blog
 • Being right for 2012

  Being right for 2012

  View more
  View blog
 • Gepersonaliseerde stopping power voor Cevora

  Gepersonaliseerde stopping power voor Cevora

  View more
  View blog