LUON homepage
LUON homepage

LUON bundelt krachten met Intracto Groep

Scroll down

Sinds 1993 bouwt LUON, als customer relationship marketing agency, relaties tussen merken en consumenten. Duurzame relaties die het verschil maken in return on investment.

Daarvoor hebben we een sterk 45-koppig team, dat met enthousiasme instaat voor creativiteit, kwaliteit en doorgedreven service. En de ogen openhoudt voor opportuniteiten in een snel evoluerende markt. Om de ambities van onze klanten en onszelf daarin te realiseren willen we versneld meer schaalgrootte bereiken.

Groei naar 250 teamleden in België en Nederland

We zijn dan ook enorm trots te kunnen melden dat LUON zich sinds vandaag aansluit bij Intracto Groep. Het grootste zelfstandige digital agency van België. Met ruim 250 nieuwe collega’s in Herentals (Intracto), Antwerpen (Snackbytes) en ’s Hertogenbosch Nederland (Have A Nice Day, BLUE Web Solutions), biedt het netwerk ons de gewenste omvang. We versterken ons huidig aanbod op vlak van creatie, content, social, performance, development en andere marketing expertises.

Naast deze versterking, breiden we ons ook uit met experts op het gebied van motion design, video-animatie en development op technologie die wij tot nu toe niet zelf konden aanbieden, zoals Symfony, Drupal en Sitecore.

Zelfde service, meer mogelijkheden

Onze klanten kunnen gewoon blijven rekenen op hetzelfde team. Zowel LUON als dochterbedrijf RAAK blijven onder eigen naam verderwerken. En Serge, Onno, Bas en Tim blijven aan het roer. Maar tegelijk gaan onze klanten wel de voordelen ervaren van de krachtenbundeling met het netwerk van Intracto Groep, dankzij welke we een breder pallet aan diensten en extra manpower aanbieden. Zodat we samen ijzersterke en spraakmakende marketing campagnes kunnen blijven opleveren.

 • 6 key takeaways by our intern Esther

  6 key takeaways by our intern Esther

  View more
  View blog
 • LUON & RAAK zetten het nieuwe jaar schranzend en tanzend in

  LUON & RAAK zetten het nieuwe jaar schranzend en tanzend in

  View more
  View blog
 • 5 Key takeaways from my internship at LUON

  5 Key takeaways from my internship at LUON

  View more
  View blog
 • LUON versterkt zich met twee power girls en één power ranger

  LUON versterkt zich met twee power girls en één power ranger

  View more
  View blog