LUON homepage
LUON homepage

LUON versterkt zich met twee power girls en één power ranger

Scroll down

 

Wekenlang draaiden ze mee als volwaardig lid van onze teams. Zelfs te midden van de coronagekte bleven ze er vollen bak voor gaan. Dat soort doorzettingsvermogen en grote goesting zien we bij onze stagiairs maar al te graag. Niet meer dan logisch dus dat we Sietse, Beau en Lawrence niet door onze vingers laten glippen.

Twee power girls

Sietse De Berlangeer en Beau Borgugnons, marketingstudentes aan de Mechelse Thomas More Hogeschool, coördineerden ruim vijf maanden lang verschillende websites, e-newsletters en social media campagnes voor verschillende Essity- en Upfield-merken. Geloof ons, qua ‘in het diepe gegooid worden’ kan dat tellen. Maar ze toonden vanaf dag één wat ze in hun mars hebben.

“Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd, van customer relationship marketing tot planning”, vertelt Beau. En niet onbelangrijk: “Ik leerde supertoffe collega's kennen.”

Beau begint bij LUON als junior account. Net als Sietse, die al even enthousiast is: “Ik leerde tijdens die vijftien weken bij LUON wat een job als account executive inhoudt. Best pittig. Maar al snel wist ik: dit wil ik blijven doen”, zegt Sietse, die zich aansluit bij het Essity-accountteam.

Eén power ranger

Ook de stageperiode van Lawrence Bell in de LUON-studio bleef niet onopgemerkt. Hij toonde zijn grafische skills bij heel wat opdrachten voor Unilever-merken en Kruidvat.
Lawrence ging intussen voltijds aan de slag in het studioteam en ziet het helemaal zitten: “Toen Onno me vroeg om in zijn team te komen werken, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik laat de dingen graag op me afkomen om ze dan met volle goesting aan te pakken. Dus bring it on!”

 

 • LUON bundelt krachten met Intracto Groep

  LUON bundelt krachten met Intracto Groep

  View more
  View blog
 • Mechelen here we come. Part 1.

  Mechelen here we come. Part 1.

  View more
  View blog
 • 5 Key takeaways from my internship at LUON

  5 Key takeaways from my internship at LUON

  View more
  View blog
 • LUON kicks off in Mechelen with fresh talent

  LUON kicks off in Mechelen with fresh talent

  View more
  View blog