LUON homepage
LUON homepage

LUON creëert digital longread voor Becel Nederland

LUON creëert digital longread voor Becel Nederland

In opdracht van Unilever Nederland heeft LUON een sensibiliserende longread gecreëerd rond feiten en achtergronden over de gezondheidsaspecten van margarine.

In “De Wereld van Margarine” brengt LUON een verhelderend verhaal over vetten en vitaminen, het recept van margarine en het belang van vetstof in een gezonde levensstijl.

De keuze voor een online longread als campagnemedium biedt het specifieke voordeel dat LUON voor Becel een interactief verhaal tot leven kan brengen, waarbij tekst, animaties, foto's en andere visuele elementen in elkaar overvloeien en de bezoeker uitnodigen tot lezen en blijven lezen.

De Wereld van Margarine richt zich zowel op consumenten als influencers. Door hen op een aantrekkelijke en bevattelijke manier te informeren, streven we ernaar om een aantal van de misverstanden rond margarine weg te werken.


Over LUON

LUON is gespecialiseerd in customer relationship marketing. Via slimme campagnes en programma’s bouwt het bureau dialogen, langdurige ervaringen en rendabele relaties tussen merken en hun doelgroep. LUON werkt onder meer voor Unilever, Sony, Educam, Tech Data, Midas, Eni, Worldline, Mondelez en Ello Mobile.

luon.com
Twitter
Facebook


Contact:
Serge Van de Zande, svandezande@luon.com, +32 475 72 41 81

 

Th_Becel_02

 


Back to overview